A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

День знань

Дата: 01.09.2017 16:26
Кількість переглядів: 36

        Святкова атмосфера, чаруючі барви осінніх квітів, свіжість оновлених класів – все це у 26 школах Бахмаччини,  що гостинно  відкрили двері 1 вересня. Цього року новий 2017-2018 навчальний рік розпочався для 3713 школярів району, з яких 1555 учнів з сільської місцевості. Вперше за шкільні парти у школах району сіли 360 першокласників та 323 дев’ятикласників, до одинадцятих класів пішли 178 учнів. Урочисті лінійки з нагоди свята Першого дзвоника відбулися у всіх навчальних закладах району.

         Привітати учнів та педагогів з Днем знань завітали керівники району, територіальних громад, сільськогосподарських підприємств та депутати. Всім першокласникам урочисто вручено Букварики від голови облдержадміністрації Валерія Куліча та голови обласної ради Ігоря Вдовенка.

        У цей день голова райдержадміністрації Тетяна Неділько відвідала святкові лінійки у Бахмацькій № 2 та Пісківській ЗОШ І-ІІІ ст. Виступаючи перед присутніми, Тетяна Неділько зазначила: «Нині, дивлячись сьогодні на вас, дорогі діти, таких радісних, гомінких і щасливих, мене переповнює почуття гордості за свій народ, свою державу, будівничими якої ви невдовзі будете. І в цьому основна роль належить вчителю, який має розгледіти в кожній дитині особистість та подарувати крила…»

       Голова районної ради Віктор Міщук, вітаючи учнів та педагогічні колективи Бахмацької ЗОШ № 5 та Курінської ЗОШ І-ІІ ст., побажав усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети.

      Заступник голови райдержадміністрації Галина Рибальченко привітала учнів, батьків та вчителів Рубанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.

      Начальник відділу освіти Лариса Журба відвідала урочисту лінійку в Обмачівському НВК, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Людмила Бурдюг – в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1, начальник відділу агропромислового розвитку Володимир Лелюшок – в Стрільницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.

      Гості урочистих лінійок щиро вітали учасників свята та надали подарунки загальноосвітнім закладам.

      Тож бажаємо учням успіхів у навчанні, а педагогам творчих здобутків у 2017-2018 навчальному році.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.

Світлина від Larisa Jurba.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень