A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Районний етап Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів розпочато

Дата: 06.11.2017 12:27
Кількість переглядів: 28

4 листопада актова зала Бахмацької гімназії зібрала велику кількість гостей, яких об’єднала любов до рідного слова, - обдарованих учнів та їх наставників, із нагоди відкриття ІІ (районного) етапу Всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів.

Від серця до серця, із роду до роду,

Лине слово українське, слово  нашого народу,

Від серця до серця,  з родини в родину

Звучить наша мова, гордість України, -

ці проникливі слова  ведучих були звернені до переможців шкільних олімпіад з української мови та літератури, які зібралися спробувати свої сили в інтелектуальних змаганнях вищого рівня, продемонструвавши  знання й любов до рідної мови.

Із привітаннями до присутніх звернувся голова організаційного комітету олімпіад, завідуючий районним методичним кабінетом відділу освіти Бахмацької райдержадміністрації Воробей С.М., зазначивши, що олімпіадою з української мови та літератури розпочинається ІІ (районний) етап Всеукраїнських олімпіад з 18 навчальних предметів, який триватиме з 04 листопада до 02 грудня. Він побажав 94 учасникам, учням 7-11 класів закладів загальної середньої освіти району,  якомога краще показати свої знання, перемог та натхнення.

Завершилося урочисте відкриття піснею у виконанні учениці  7 класу Бахмацької гімназії, Беззуб Валерії, переможниці мистецьких конкурсів різних рівнів, та побажаннями ведучих юним інтелектуалам досягнути найвищих вершин знань!

Зведена таблиця результатів олімпіади з української мови та літератури

Учасники олімпіади та їх наставники

Ведучі свята

Звучить пісня у виконанні Макарчук Тетяни

Привітання від голови огкомітету

Співає Беззуб Валерія

8 клас

9 клас

10 клас

11 клас

Журі за роботою


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень