A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Започатковано обговорення електронних версій підручників

Дата: 22.01.2021 08:36
Кількість переглядів: 22

Міністерством освіти і науки України  оголошено проведення конкурсних відборів підручників  для закладів загальної середньої освіти і педагогічних працівників (4 та 8 класи). Упродовж другого етапу цих конкурсів педагогічні працівники закладів загальної середньої освіти матимуть можливість ознайомитися з фрагментами електронних версій підручників і здійснити вибір з урахуванням потреб закладу.

Також з метою створення передумов підвищення якості навчальної літератури Міністерство освіти і науки України започатковує обговорення електронних версій підручників для 4 та 8 класів.

Педагогічним працівникам, представникам громадських освітніх організацій, батькам учнів, усім небайдужим до якості шкільної освіти пропонується ознайомитися з фрагментами електронних версій вищезазначених підручників, експертними висновками до них та висловити свої зауваження і пропозиції щодо змістового наповнення навчальної літератури, її сучасності, відповідності запитам учнів, їхнім віковим особливостям, а також стосовно дизайнерського оформлення підручників тощо.

Така співпраця МОНУ з педагогічною спільнотою й громадськістю покликана створити міцне підґрунтя для поліпшення якості шкільної освіти в Україні.

 

Узагальнені результати обговорення будуть передані видавництвам і авторам підручників для врахування під час їх доопрацювання.

 

Висловити зауваження і пропозиції до кожної електронної версії підручника можна в  Електронній бібліотеці Інституту модернізації змісту освіти.

 

Терміни обговорення:

 

4 клас - з 18 січня до 09 лютого 2021 року;

8 клас - з 22 лютого до 17 березня 2021 року.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень