A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Змагання з шахів та шашок серед учнів ЗЗСО І-ІІ ступенівм

Дата: 30.03.2018 08:43
Кількість переглядів: 37

27 та 29 березня 2017 року в Бахмацькій гімназії та Бахмацькій ЗОШ №1 відбулися районні змагання серед школярів закладів загальної середньої освіти І-ІІ ступенів з шашок та шахів. Метою змагань було формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання учнів.

Суддівство забезпечував Левчановський М.І., учитель фізичної культури Пальчиківського НВК.

Змагання пройшли у невимушеній доброзичливій обстановці. За чорно-білими дошками зійшлись у шашкових баталіях учні Бахмацького НВК, Біловежівського НВК, Варварівського НВК, Гайворонської ЗОШ, Курінської ЗОШ та Пальчиківського НВК.

З перших турів Пальчиківські спортсмени захопили лідерство і утримували його до кінця змагання. За ІІ та ІІІ місця жорстка боротьба зав’язалася між школярами Гайворонської ЗОШ та Біловежівського НВК.

     Не менш цікаво проходила боротьба і серед шахістів. Тут беззаперечне лідерство було за Пальчиківською командою. Друге місце вибороли спортсмени Варварівського НВК, третіми стали спортсмени Бахмацького НВК.

Команди, які зайняли І,ІІ,ІІІ місця, нагороджені дипломами відділу освіти Бахмацької РДА, також дипломи отримали гравці, які зайняли призові місця в особистому заліку. Нагородження в урочистій обстановці проводив завідуючий РМК відділу освіти Станіслав Воробей, який привітав юних спортсменів і побажав їм в подальшому удосконалювати свою майстерність та здобувати перемоги.

 Команда Пальчиківського НВК - переможці змагань

 Команда Варварівського НВК - друге місце

Команда Бахмацького НВК - третє місце


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень