A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Бахмацькі спортсмени на Відкритому Кубку м. Новгорода-Сіверського з пішохідного туризму

Дата: 21.05.2018 16:53
Кількість переглядів: 36

18-21 травня в древньому місті Новгороді-Сіверському відбувся завершальний етап Відкритого кубку Чернігівської області з пішохідного туризму «Адреналін 2017-2018» – Відкритий Кубок м. Новгорода-Сіверського.

Бахмаччину презентувала команда «Піраньї» районного Будинку дитячої та юнацької творчості в складі учнів Бахмацької ЗОШ №5 Кореня Д., Ільченка В., Мачачі С., Строгого П., Башук Д., Ковтун Є. і Глущенко А. (тренер Левченко Т.П.) у молодшій віковій категорії. Юні спортсмени спробували свої сили на 3-х дистанціях: особисто-командній «Смузі перешкод»,  крос-поході та командній «Смузі перешкод».  Учасники змагань успішно пройшли дистанції  та продемонстрували належну кваліфікацію спортсменів  і  тактичну майстерність із пішохідного туризму. У загальному заліку молодшої вікової групи бахмацька команда посіла загальне 6 місце.

Змагання проходили на урвистих берегах зачарованої Десни, тож туристи змогли сповна насолодитися  навколишніми краєвидами та отримати задоволення від спілкування з дружною туристичною спільнотою.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень