A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ЛІТНІ МОВНІ ТАБОРИ: Бахмацька гімназія

Дата: 18.06.2018 08:59
Кількість переглядів: 28

Цікавим був останній тиждень у літньому англомовному таборі «Веселка» Бахмацької гімназії. Цього тижня вчителі Світлана Мішина та Світлана Портянко організували практичні заняття з теми «Англомовні країни», на яких більш детально познайомили чотирикласників з Великобританією, поговорили про їх традиції та звичаї, подивились змістовне відео, малювали прапори України та Об’єднаного королівства Великобританії.

Захопливим для дітей став  День веселощів, під час якого вони ставили веселі сценки, пантоніми, малювали маски клоунів та смішили один одного. День презентації свого хобі показав світ вподобань дітей, діти принесли свої вироби, розказали про свої захоплення, вивчили нові англомовні слова з теми. Але найбільше дітям до вподоби став спортивний день, бо дітям цього  віку вжко всидіти довго  на одному місці. Проводились спортивні змагання, але умови конкурсу були англійською мовою, тобто крім вміння швидко бігати і влучно кидати мяч, учасники мусили продемонструвати і розуміння англійської.

На жаль, закінчуються пізнавальні та продуктивні заняття в англомовному таборі «Веселка» Бахмацької гімназії. До зустрічі у таборі-2019!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень