A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Патріотична акція „Мій Крим” у Рубанській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 15.12.2017 16:00
Кількість переглядів: 38

З метою привернення уваги до проблем прав мігрантів й членів їх сімей, підтримки патріотів в Автономній Республіці Крим, а також вимушених переселенців з Автономної Республіки Крим та м. Севастополя, патріотичного виховання дітей і молоді у Рубанській ЗОШ І-ІІІ ступенів  були  випущені тематичні фотогазети «Мій Крим», проведений  виховний захід для учнів 8-10 класів – літературно-музичний журнал «Традиції народів Криму», учні початкових класів взяли участь у конкурсі малюнків «Мій Крим».

У фотогазетах учні описували сімейні подорожі до Криму, розміщували світлини мальовничих куточків півострова та неповторних пам’яток архітектури.

Мандруючи сторінками літературно-музичного журналу «Традиції  народів Криму», учні дізнавалися про унікальність жител кримських татар, складених з дикого каменю, вишукану красу їх національного одягу, особливість весільних обрядів, познайомилися зі святами - Неврез, Дервіз, Хидерлез, Ураза-байрам. Учасники мали змогу оцінити надзвичайно смачні кримськотатарські страви: імам-баілди - фаршировані баклажани,  лагман – густий суп  з овочами і лапшею, сарму- невеличкі голубці у листі винограду, чебуреки.

Учні  дізналися багато нового та цікавого про багатостраждальний, але нескорений кримськотатарський народ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень