A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Проведення пробного тестування на Чернігівщині

Дата: 22.04.2021 16:08
Кількість переглядів: 27

24 квітня заплановане проведення пробного тестування на Чернігівщині.  Незалежно від дати пробного ЗНО для його учасників доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-якого навчального предмета з переліку та пройти тестування вдома. Результати пробного ЗНО (за шкалами 1?12 балів, 100?200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах тих учасників оцінювання, які внесли свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів.

У Бахмацькій міській територіальній громаді єдиний пункт тестування розміщений у приміщенні Бахмацької гімназії, розташованому за адресою: м.Бахмач, вул.Ярослава Мудрого, 2.

Якщо Ви учасник пробного ЗНО з Чернігівської області, Ви:

- 24 квітня візьмете участь у пробному ЗНО і пройдете тестування з того навчального предмета, для проходження якого Ви зареєструвалися;

- зможете до 28 квітня внести свої відповіді на завдання всіх тестів до спеціального сервісу з визначення результатів;

- 30 квітня отримаєте результат виконання тестів.

Український і Київський регіональний центр оцінювання просять учасників пробного ЗНО  бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома. У разі якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.

Нагадуємо, що всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу до пункту тестування, так і протягом усього періоду оцінювання: учасники мають перебувати в масках, мати маленькі дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування.

З огляду на те, що епідеміологічна ситуація є доволі швидкозмінною, просимо учасників напередодні оцінювання обов’язково зайти до своїх кабінетів на сайтах відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти та ознайомитися з актуальною інформацією щодо проведення пробного ЗНО.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень