A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА: завершилося навчання вчителів початкових класів

Дата: 18.06.2018 09:15
Кількість переглядів: 29

П’ять днів поспіль 11.06-15.06.2018 на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5 30 вчителів початкових класів Бахмацького району та 4 вчителі Батуринської ОТГ проходили тренінгові заняття з підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової  освіти в 2018/2019 навчальному році.

 

Вступна очна сесія тренінгових занять відбулася у лютому, друга очна – у березні. У червні - підсумкова очна сесія. Навчання проводила вчитель-тренер Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5 Ірина Сторубльова. Загальну організацію сесій забезпечила методист райметодкабінету Людмила Іванько. Належні умови для проведення сесій створила адміністрація Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5. На заняттях вчителі через відео, тренінгові вправи, моделювання ситуацій формували та вдосконалювали свої знання, уміння, навички щодо особливостей викладання навчальних предметів та інтегрованого курсу «Я досліджую світ», основ інклюзивної освіти, оцінювання навчальних досягнень учнів. Найцікавішим були практичні заняття модуля «Гра по-новому, навчання по-іншому з LEGO».

 

В рамках занять відбулася робоча зустріч із завідувачем сектору освіти Бахмацької РДА Ларисою Журбою, яка проаналізувала стан та перспективу фінансового забезпечення Нової Української Школи у районі (дидактичні матеріали, сучасні меблі, комп’ютерне обладнання).

Гість занять, завідувач кафедри  педагогіки, дошкільної та початкової освіти Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. К. Ушинського, Віктор Бурнос розглянув окремі питання підготовки  вчителів до роботи Нової Української Школи.

 

Початківці завітали до міського закладу дошкільної освіти «Теремок», де завідувач Надія Демиденко та вихователь-методист Тетяна Божок  в рамках наступності дошкільної та початкової ланок освіти ознайомили педагогів з навчально-ігровими зонами в групах, адже подібні навчальні центри будуть організовані і в 1-х класах.

По завершенню сесії вчителі захистили свої авторські розробки (тематичні лепбуки, навчально-методичні наробки).

Отже, всі вчителі початкових класів успішно завершили навчання онлайн курсів на платформі ЕДЕРА та тренінгові заняття з підвищення кваліфікації вчителів початкових класів, які працюватимуть за новим Державним стандартом початкової  освіти в 2018/2019 навчальному році, отримали відповідні два сертифікати та готові приступити до роботи в умовах Нової Української Школи.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень