A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Пройшли олімпіади з німецької та французької мов

Дата: 13.11.2017 09:17
Кількість переглядів: 34

Завершився ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з німецької та французької мов. Характер і зміст завдань передбачав 4 тури: аудіювання, усне мовлення, читання, письмо.

Статистична звітність свідчить, що німецька, як перша іноземна мова, вивчається тільки в Кропивненському НВК. Нею охоплено 54 учні 3 – 11 класів. Німецьку, як другу іноземну  мову, з 5 класу вивчають 249 учнів в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст.№4, Бахмацькій гімназії, Курінському НВК. Французьку, як другу іноземні мову, вивчають з 5 класу 12 учнів Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№1.

12 листопада в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 зібралися учасники олімпіад: 5 з німецької мови (8 клас 2 учні, 9 клас 1 учень, 10 клас 1 учень, 11 клас 1 учень), 1 з французької мови ( 9 клас 1 учень). Журі конкурсу, його представляли вчителі-фахівці німецької та французької мов району, оцінювали учнівські роботи згідно критеріїв та норм оцінки з іноземних мов. Учні, які отримали найкращі результати, будуть представляти Бахмаччину на ІІІ (обласному) етапі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень