A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРС

Дата: 19.01.2018 09:18
Кількість переглядів: 40

Інклюзивно-ресурсний центр Бахмацької районної ради Чернігівської області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи:

Вчителя-логопеда

Вимоги до кандидатів:

вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю “Спеціальна освіта”, “Корекційна освіта”, “Дефектологія”, за спеціалізацією логопеда,  олігофренопедагога;

стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Практичного психолога

вища освіта не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю “Психологія”   спеціалізація практичного психолога.

стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Документи для участі в конкурсі приймаються з 19 січня 2018 року по 02 лютого 2018 року за адресою: вул.Соборності, 42, м.Бахмач, Чернігівська область, 16500.

З порядком проведення конкурсу на заміщення вакантних посад фахівців комунальної установи Інклюзивно-ресурсний центр Бахмацької районної ради Чернігівської області можна ознайомитись на офіційному веб-сайті відділу освіти Бахмацької райдержадміністрації у рубриці ВАКАНСІЇ.

 Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, строків проведення конкурсу надається за телефоном:

2-17-42, 2-17-58

bahadm_vo@cg.gov.ua

Результат пошуку зображень за запитом "конкурс"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень