A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

І цикл супервізії для вчителів других класів НУШ

Дата: 16.12.2019 09:54
Кількість переглядів: 51

У термін 11, 12, 13 грудня на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5 відбувся І цикл супервізії (наставництва) для вчителів других класів Нової української школи 2019/2020 н.р. Тренер-супервізор, вчитель початкових класів із м.Борзна Інна Дем’яненко проводила супервізію для 11 вчителів 2-х класів освітніх закладів району та Батуринської ОТГ.

Були опрацьовані питання: коригування процесу професійного розвитку педагогічних працівників, стратегії та організації методичної роботи, науково-методичної підтримки, здійснення індивідуального супроводу педагогічних працівників, що спрямований на розвиток його професійних компетентностей, що спонукає до  процесу самоосвіти і самовдосконалення; консультування педагогічних працівників щодо впровадження  НУШ, реалізації освітніх програм і навчальних планів, впровадження сучасних методик і технологій навчання; коригування освітнього процесу у відповідності до завдань НУШ; сприяння налагодженню партнерської взаємодії всіх учасників освітнього  процесу задля реалізації завдань НУШ.

Учасники супервізії відвідали класні кімнати 2-х класів НУШ Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. №1, №4, №5, Бахмацької гімназії, де ознайомилися з освітнім середовищем, учнівськими портфоліо, діагностичними роботами.

ІІ та ІІІ етапи супервізії для вчителів других класів НУШ відбудуться у 2020 році.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень