A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

В  Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся  захід «Україна гідна свободи»

Дата: 21.11.2017 15:55
Кількість переглядів: 34

21 листопада  в  Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся  захід «Україна гідна свободи», на якому були присутні учні 7-11 класів.

Педагоги закладу поставили за мету: вшанувати патріотизм і мужність громадян під час революції Гідності; прищеплювати любов до Батьківщини, виховувати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

«Україна – це територія гідності й свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004 року, який був  святом Свободи, і Революція 2013 року – Революція Гідності» -  упевнено звучали слова учнів-ведучих свята.  Яскравим виявом національно-патріотичних почуттів учнів  став національний Гімн України, який співали всі присутні в залі.

Відеокліп про Євромайдан нагадав про ті  страшні події. Діти та вчителі не стримували  сліз та  хвилювання.  Звучали пісні: «Білі лебеді з перебитими крильми», «Над землею тумани», «Це моя Україна», «Діти України»; вірші «А сотню вже зустріли небеса» Катерини Подставкіної, «Мамо, не плач» Ірини Данько.

Не залишила байдужих  сценка про учасників Майдану. Це були люди різного віку, різних професій, різних національностей.

Закінчилося свято  фінальним  патріотичним флешмобом.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень