A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Літні англомовні школи: досвід роботи

Дата: 19.06.2017 13:01
Кількість переглядів: 28

      У Бахмацькі гімназії робота літньої англомовної школи «SMILES» («Посмішки») на базі пригімназійного табору відпочинку з денним перебуванням дітей тривала з 30.05 по 16.06.2017 року. Учасниками мовної школи були 16 учнів 4-х класів.  Роботу організували вчителі англійської мови Світлана Портянко, Світлана Мішина, Олена Дуб’янська за тематичними днями: День розваг, День музики, День казки, День іграшок, День друзів, День сувенірів, День спорту, День відпочинку на природі і тд. Робота вчителів була спрямована на розвиток творчих здібностей учнів та вдосконалення навичок володіння англійською мовою.

     Діти брали участь в ігровій програмі-подорожі (квест). Юним лінгвістам було запропоновано пройти 5 рівнів із виконанням завдань: граматичне місто, станція шпигунів, станція фото детективів, країнознавча, туристична  станції. За кожне правильно виконане завдання діти отримували золотий дублон, а за неправильне - чорну мітку. В кінці захоплюючої гри учнів чекав несподіваний сюрприз - екскурсія до вагонного депо.

      Діти виготовляли вітальні листівки англійською мовою, ходили на пікнік, розучували багато англійських пісень, інсценізували казку «Попелюшка» та брали участь у країнознавчих та інтелектуальних вікторинах, в конкурсі малюнків на асфальті «We live in Ukraine» та конкурсі пантомім. Багато позитивних емоцій викликали лексичні ігри, під час яких діти засвоювали лексику з різних тем. На завершення був організований концерт, де учасники мовної школи  показали те, чому вони навчилися за цей час.

         Літня школа стала осередком невимушеної атмосфери, творчого розвитку та комунікативних навичок дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень