A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Бахмацькому дошкільному навчальному закладу №1 «Рукавичка» - 50

Дата: 29.11.2019 16:23
Кількість переглядів: 39

29 листопада 2019 року Бахмацький заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №1 «Рукавичка» відзначив 50 років з дня його відкриття. У святково прикрашеній залі зібралися  люди, яких об'єднав і нині об'єднує дитсадок – наша друга домівка.

   Пів століття…. Для людства – це  мить, для  окремо взятої людини – це час зрілості, а для садочка – це історія, в якій - долі більше двох тисяч вихованців-випускників. Привітати «ювіляра» завітали керівники району та міста, працівники сектору освіти,  ветерани праці, випускники,  першокласники,  батьки вихованців. Педагогічний колектив та дошкільнята подарували присутнім яскраві музичні номери. Осінні мотиви ніжно переплелися в композиціях «Осінні кольори», «Дощові фантазії».

А скільки запальних оплесків отримали хлопчики-козачата! Заключним акордом свята стала пісня у виконанні педагогічного колективу і дошкільнят «Посміхайтеся, друзі, частіше!». Прозвучало багато теплих, гарних слів, віршів, таночків і пісень, адже хотілося, щоб  цей святковий день  залишився для всіх добрим, приємним спогадом на довгі роки.  Незабутніми залишилися хвилини спілкування з ветеранами, які упродовж багатьох років віддавали малятам тепло своєї душі.

Нехай щастить, колективе-імениннику!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень