A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Фінал Всеукраїнського конкурсу «Еко-Техно Україна»

Дата: 10.02.2020 10:54
Кількість переглядів: 35

З 4 по 7 лютого 2020 року в Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» проводився Всеукраїнський конкурс для школярів "Еко-техно 2020".

Цього року вперше конкурс «Техно-Україна 2020» проводився спільно з конкурсом «Еко-Україна 2020». До частини "Еко" входять такі галузі наук як клітинна та молекулярна біологія, наука про людину, хімія та біохімія. Частина "Техно" містить у собі математику, фізику, астрономію, інженерію та енергетику.

Для участі в фіналах обох частин конкурсу «Еко-Техно Україна» було зареєстровано більше п’ятисот проектів і робіт з 20 областей України та міста Києва.

Чернігівську область представляли й два учасники від Бахмацького району, а саме Васильченко Карина та Казимир Арсеній, учні Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 (Науковий керівник - Циганенко І.А.). Вони представляли індивідуальні проекти з математики: «Деякі властивості різних видів криволінійних трикутників» (Васильченко К.А.) та «Графи як одна з моделей лінійного та нелінійного програмування» (Казимир А.О.).

Привітати учасників Конкурсу «Еко-Техно Україна 2020» прийшли перший проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Юрій Якименко, а також відповідальні працівники органів державної влади, провідні українські науковці, представники Посольства США в Україні, партнери та спонсори заходу, переможці всесвітнього фіналу конкурсу ISEF попередніх років.

У п’ятницю об 11:00 у Залі Вченої ради університету відбулося підбиття підсумків конкурсу «Техно-Україна 2020» та нагородження його переможців.

Васильченко Карина виборола IV місце (серед 13 учасників) та стала Лауреатом Конкурсу й нагороджена дипломом.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень