A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Учнівські олімпіади тривають

Дата: 13.11.2017 10:58
Кількість переглядів: 30

11 листопада юні інтелектуали в чергове зібралися  продемонструвати свої знання та вміння  на районних олімпіадах - на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1  відбувся ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та біології.

68 знавців історії з 8-11 класів закладів загальної середньої освіти району та Батуринської ОТГ узяли участь у напружених змаганнях.
Усі завдання були спрямовані на виявлення сформованості ключових предметних компетентностей: потрібно було аналізували документальні джерела, писати  історичні нариси, складати порівняльні таблиці, плани, тези, доводити власні твердження та встановлювати причинно-наслідкові зв’язки. Тож успішно з цим справилася лише частина учнів.

Учасниками районної олімпіади з біології були   65 учнів 8-11 класів. (найбільше їх зібралося у 8 та 9 класах).  Найкращі роботи представили учні Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5, гімназії, Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. №1, №4, Батуринської ЗОШ І-ІІІ ст., Курінського НВК та Курінської ЗОШ І-ІІ ст. На обласній олімпіаді  район будуть представляти учні Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 та гімназії.

Зведена таблиця результатів олімпіади з історії

Журі за роботою

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень