A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ІХ районні спортивні ігри школярів Бахмаччини 2017/2018 н.р.

Дата: 16.05.2018 11:00
Кількість переглядів: 30

З метою впровадження фізичної культури і спорту в повсякденний побут юнаків і дівчат, зміцнення їхнього здоров’я, підготовки молоді до життя і трудової діяльності в 2017/2018 навчальному році проведені ІХ районні спортивні ігри школярів Бахмаччини 2017/2018 н.р.

До програми Ігор входили змагання з міні футболу, настільного тенісу, олімпійського «Лелеченяти», волейболу – юнаки, волейболу – дівчата, баскетболу – юнаки, баскетболу – дівчата, «Козацького гарту-2018» та легкої атлетики. Змагання проводилися поетапно. Перший етап, масові змагання, проводився в закладах загальної середньої освіти району. На другому етапі проводилися районні змагання. Тільки в районних фінальних змаганнях взяли участь 1074 учнів.

Загальне керівництво підготовкою і проведенням змагань здійснювалося районним методичним кабінетом сектору освіти, а безпосереднім проведенням головними суддями з видів спорту та суддівською колегією.

У всіх 9 видах змагань, серед ЗЗСО І-ІІІ ступенів, взяли участь команди Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, Бахмацької гімназії, Дмитрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Григорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У всіх 3 видах змагань, серед ЗЗСО І-ІІ ступенів,  прийняли участь команди Варварівського НВК, Курінської ЗОШ І-ІІ ст. та Пальчиківського НВК.

Результати ігор у таблиці


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень