A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Навчання з підвищення кваліфікації успішно завершилися

Дата: 04.12.2019 11:01
Кількість переглядів: 29

27-29 листопада 2019 року  на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відбувся другий етап  із підвищення кваліфікації директорів, заступників директорів із навчально-виховної роботи.

   Під час тренінгових занять були опрацьовані питання з актуальних тем: «Формування стратегічної рамки (програми) розвитку закладу загальної середньої освіти в умовах європейського вектору розвитку галузі освіти в Україні», «SWOТ та GАР-аналізи діяльності в практиці закладів загальної середньої освіти», «Інформаційні та WEB-технології в управлінні закладом загальної середньої освіти», «Електронний документообіг у закладі загальної середньої освіти», розглянуто питання щодо управлінської культури керівника, запобігання та вирішення конфліктів через досягнення компромісів, упровадження проектної діяльності в практику закладу загальної середньої освіти, значення моніторингу та самомоніторингу в діяльності закладу загальної середньої освіти в умовах реформування галузі освіти в Україні. Заняття  проводила педагог-тренер Ярошенко Н.М., заступник директора з навчально-виховної роботи Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№5.

         По завершенні другого етапу очної сесії навчання 28 директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Бахмацького району та Батуринської ОТГ отримали сертифікати  про підвищення кваліфікації відповідно до Концепції «Нова українська школа».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень