A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Стартують англомовні літні школи

Дата: 31.05.2017 09:08
Кількість переглядів: 28

       На базі пришкільних таборів відпочинку з денним перебуванням дітей Бахмацьких ЗОШ І-ІІІ ст. №1, №4, №5, Бахмацької гімназії, Курінського НВК розпочали свою роботу літні англомовні школи.

         В обласну літню англомовну школу для обдарованих дітей на базі І зміни оздоровчого табору «Юний турист» (с. Количівка, Чернігівського р-ну) виїхала Вікторія Мельник, учениця 8 класу Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5, переможець районного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

         30 травня Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №1 зустрічала волонтера. Адже, учні та вчителі англійської мови Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1, які вдало презентували себе в проекті GoCamp-2017, увійшли у всеукраїнську вибірку і тим самим забезпечили участь в роботі своєї школи англомовного волонтера. Волонтер Еверлін Лебор Сабандон спілкується англійською та допомагає здолати мовний бар'єр учням Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Їй 36 років, за походженням філіпінка та бухгалтер за професією. Останні десять років вона живе та працює в Дубаї та Абу-Дабі (Об’єднані Арабські Емірати). Дуже любить подорожувати та спілкуватися. Прагне поділитися своїми знаннями з дітьми, а також змотивувати їх на подальше вивчення іноземної мови. У планах літньої англомовної школи ознайомлення гості з історією Бахмаччини, побутом, традиціями та святами українців. Гостину Еверлін забезпечує родина Каті Бикадорової, учениці 10-б класу.  

          Тож, побажаємо дітям англомовних літніх шкіл району цікавої роботи, плідного спілкування, гарно провести час.  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень