A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Тиждень  географії у Красненському НВК

Дата: 14.02.2018 11:12
Кількість переглядів: 36

Географія - одна з найцікавіших наук, саме тому тиждень географії у Красненському НВК проходить завжди яскраво і змістовно. Учитель географії - Наталія Третяк творчо підходить до його підготовки, готує для учнів цікаві заходи.

Почався географічний марафон із ознайомлення із планом тижня, виставки географічної літератури та портретів видатних географів; для учнів 5 класу була проведена екскурсія до класу-кабінету географії. Найбільше учням сподобалося розгадування географічних кросвордів, загадок, ребусів. Учителем була підготовлена виставка «Цікаві факти світу» та «Цікаві факти про Україну», з  якої учні дізналися про унікальні традиції народів світу, визначних постатей, цікаві рекорди у світі людей та природи.

Для учнів 6-11 класів був проведений конкурс стінівок на загальну тему «Україна у світі». Діти творчо підійшли до виконання завдання: учні 6 класу підготували стінівку - «Унікальні місця України», 7 - «Географічні рекорди України», 8  - «Унікальні харчові традиції України», 9 - «20 цікавих фактів про країни світу», 10 - «Народні художні промисли України», 11 класу - «Україна у світі». Під час перегляду відеофільму «Вражаючі ландшафти світу» учні ознайомилися із чарівною красою природи. На конференції, присвяченій вирішенню проблем техногенного забруднення, «Земля у нас одна», учні активно брали участь у обговоренні питань екологічного характеру. На карті світу були показані місця найбільших екологічних катастроф. Була проведена заочна екскурсія «Духовні святині Чернігівщини», на якій учні поглибили знання з історії рідного краю, ознайомилися з архітектурними перлинами - центрами духовного життя нашої області. Тиждень закінчився яскравим конкурсом «Міс Географія» серед дівчаток 6-11 класів, перемогла у якому учениця 7 класу Чуприна Вікторія. Загалом усі учасники заходів поглибили свої знання про навколишнє середовище, природу України й отримали гарні враження.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень