A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Сріблясті переливи останнього дзвінка на Бахмаччині

Дата: 26.05.2017 15:40
Кількість переглядів: 37

     Останній дзвінок у загальноосвітніх навчальних закладах сповістив про завершення 2016-2017 навчального року. Освітні заклади району цьогоріч випустять у доросле життя 232 одинадцятикласники та 346 дев’ятикласників.

     З подарунками, Почесними грамотами і Подяками прибули привітати учнів та педагогів керівники району.

    Голова районної ради Віктор Міщук подарував Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №1 принтер та повідомив, що за рішенням Державного фонду регіонального розвитку цього року буде стовідсотково замінено вікна школи на енергозберігаючі, Бахмацькій гімназії очільник району профінансував встановлення дверей у актовий зал, Фастовецькому НВК надав багатофункціональний пристрій (сканер, принтер, ксерокс).

      В.о. голови райдержадміністрації Володимир Цепух щиро вітав колектив найбільшої школи району – Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 та подарував принтер.

      В  урочистостях з нагоди свята взяли участь і посадові особи місцевого самоврядування та керівники сільськогосподарських підприємств.

      За підсумками навчального року педагоги району спрацювали на відмінно. Ми пишаємося здобутками наших дітей, адже за результатами обласних олімпіад учні Бахмаччини вибороли І загальнокомандне місце з  української мови, 4 - з математики і 5 – з англійської мови. У обласному турі Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт». Команда ЗОШ І-ІІІ ст. №5 виборола ІІ місце. Команда Бахмацької гімназії „Січ” на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») посіла 6 місце серед 33 команд. І всі ці здобутки учнів  завдяки щоденній праці талановитих педагогів та підтримки батьків.

       З метою змістовного дозвілля дітей під час літніх канікул  у районі працюватиме 17 пришкільних майданчиків та табір відпочинку «Мрія», де оздоровиться 160 дітей.

       Випускникам школи бажаємо досягти високих результатів у  зовнішньому незалежному оцінюванні та державній підсумковій атестації.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень