A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ЛІТНІ АНГЛОМОВНІ ТАБОРИ БАХМАЧЧИНИ: Бахмацька ЗОШ І-ІІІст. №4

Дата: 11.06.2019 11:39
Кількість переглядів: 30

     Уже традиційно на базі пришкільного табору  відпочинку «Джерельце» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№4 для 14 учнів 3, 5-х класів вчителями англійської мови Валентиною Олефіренко та Людмилою Богдан організовано  роботу літнього англомовного табору.

     Навчально-виховний процес у таборі  спланований за тематичними днями: День дружби, День спорту, День творчості, День довкілля, День культури тощо.   Кожен день у таборі проходить цікаво та весело. Учні мають змогу здобути необхідні мовні навички, спілкуватись англійською  мовою у невимушеній атмосфері.

    У перший день роботи табору учні обрали назву загону «Lollipops», девіз, речівку та загонову пісню англійською мовою.

Цікаво пройшов День культури. Учні поринули в атмосферу національного побуту, виготовили мiнi-макети українського тину. Гід провів змістовну екскурсію англійською мовою, а  учні змогли поставити ряд цікавих запитань. День українських звичаїв та традицій  завершився смакуванням національних страв, а саме, вареників та пирогів.  

   Позитивним є той факт, що саме ігрова діяльність, неофіційна атмосфера, відсутність оцінок пробудили інтерес до вивчення англійської мови та високу активність у школярів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень