A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Завершився ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата: 04.12.2017 11:42
Кількість переглядів: 36

02 грудня  на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 відбулися районні олімпіади з економіки та астрономії серед учнів 10-11 класів. Дані предмети вивчаються незначною кількістю учнів (загалом астрономія та економіка викладаються в 16 закладах освіти району), тож учасників олімпіад було небагато: з економіки -  9, з астрономії -  7.

Юні знавці економіки випробували свої сили у розв’язуванні задач, знанні економічної теорії, виконанні творчих завдань. Переможцем став учень 11 класу Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Луньов Валерій.

На олімпіаді з астрономії учасники показали свої уявлення  про небесні світила,  закони їхнього руху, будови й розвитку та практичні навички розв’язування розрахункових задач. І місце в 10 класі виборола Кривошей Ольга, учениця Бахмацької гімназії, в 11 – учень Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Євтушенко Кирил.

Даними олімпіадами завершився ІІ етап  Всеукраїнських учнівських олімпіад з 18 навчальних предметів, що тривав з 04 листопада по 02 грудня. Усього в районних олімпіадах узяв участь 781 учень із 28 закладів загальної середньої освіти району та Батуринської ОТГ. Інтелектуальні змагання вже вкотре продемонстрували значний творчий потенціал школярів, що є наслідком системної роботи з обдарованою молоддю, яку забезпечують педагоги району, створюючи умови для всебічного креативного розвитку, прояву активності, індивідуальності кожного учня. І ця робота буде продовжуватися, адже переможці вже розпочали підготовку до ІІІ (обласного) етапу, який розпочнеться в січні 2018 року в м.Чернігові.

Результат пошуку зображень за запитом "шкільна олімпіада"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень