A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Літні мовні табори: GoCamp-17 продовження в GoCamp-18…

Дата: 16.04.2018 11:45
Кількість переглядів: 43

Літо 217 року було незабутнім для вчителів англійської мови та учнів Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, адже перемога у найбільшій волонтерській програмі у Східній Європі  GoCamp-2017 принесла неоціненний досвід. Волонтерка з Філіппін, Еверлін Лебор Сабандон, співпрацювала протягом трьох тижнів з учителями та заохочувала школярів вивчати англійську мову. GoCamp — це новий формат пришкільних мовних таборів з поглибленим вивченням англійської (або іншої іноземної ) мови із залученням іноземного волонтера.

В  таборі діти можуть взяти участь у реалізації захоплюючих проектів та завдань, спілкуючись лише англійською мовою між собою та з іноземним волонтером. За допомогою спеціально розробленої програми учні вчаться працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити та бути толерантними до інших.

Цього року GoCamp продовжує свою роботу в Україні. Вирішивши скористатися ще однією нагодою, вчителі та учні Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 створили креативну роботу, де відтворили, як саме проект  GoCamp-2017  вплинув на життя та навчання учнів школи. Відповідно до умов конкурсу, мотиваційне відео було виконано англійською мовою і тривало 90 секунд.

Великою радістю для всіх було побачити Бахмацьку ЗОШ І-ІІІ ст.№1 у списку шкіл, відібраних для участі у проекті GoCamp-2018. Наразі кафедра вчителів іноземної мови активно готується до зустрічі  з майбутнім іноземним волонтером, а діти з нетерпінням чекають початку літнього мовного табору.

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "GoCamp-2017"


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень