A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

5 ЛЮТОГО ВІДБУДЕТЬСЯ ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП ХІІ МІЖНАРОДНОГО МОВНО-ЛІТЕРАТУРНОГО КОНКУРСУ ІМЕНІ Т. ШЕВЧЕНКА

Дата: 03.02.2022 12:03
Кількість переглядів: 35

5 лютого 2022 року в обласних центрах і Києві відбудеться фінальний етап ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

У конкурсі візьме участь Софія Міщенко учениця 6 класу Бахмацького ліцею №1.

У Конкурсі візьмуть участь учні 5-11 класів, ліцеїсти військових ліцеїв, учні закладів професійної освіти, студенти, курсанти закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Конкурсні завдання дають можливість кожному учаснику розкрити творчий потенціал, філологічне мислення та філософське бачення через творчість Тараса Шевченка. Завдання будуть надіслані о 9:00 у день проведення Конкурсу на електронну адресу установи, що відповідає за проведення заходу в регіоні.

Щороку Конкурс налічує понад 1 млн учасників, до змагань також долучаються українці, які проживають за кордоном. Мовно-літературні змагання відбуваються в Канаді, Молдові, Італії, Іспанії, Індії, Бельгії, Ірані, Словаччині, Білорусі, Польщі, Йорданії, Туреччині та інших країнах.

Довідково

Змагання організовано відповідно до Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року №571. 

Нагадаємо, у МОН вперше відбувся освітньо-мистецький діалог.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень