A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Туристичний спортивний сезон розпочато!

Дата: 18.10.2021 12:04
Кількість переглядів: 34

14-15 жовтня відбувся відкритий Кубок м. Ніжина з пішохідного туризму, яким розпочато туристичний спортивний сезон 2021-2022 н.р. Участь у змаганнях узяли участь 14 команд старшої вікової групи і 19 команд молодшої з Чернігівської, Полтавської й Київської областей. Бахмаччину представляли команди Бахмацького будинку дитячої творчості та Бахмацького ЗЗСО І-ІІІ ст. №5 "Фортуна" й "Піраньї", очолювані досвідченим тренером та керівником туристичних гуртків  Левченко Тетяною. 

Традиційно метою змагань була популяризація та пропаганда пішохідного туризму як виду спорту та активної форми відпочинку; підвищення рівня технічної та тактичної майстерності учасників змагань, їх спортивної кваліфікації та безпеки проведення туристських походів; визначення кращих команд та спортсменів регіону.

Наші юні туристи (а для декого це були перші змагання)  успішно пройшли особисто-командну дистанцію «Смуга перешкод» (1-2 класу) та  змагання на дистанції зв’язок «Смуга перешкод» (1-3 класу), демонструючи неабияку туристичну майстерність і спортивну вправність.

У загальному заліку старша команда "Фортуна" посіла 10 місце, а молодші "Піраньї" – 4 з 19, що свідчить про непогані перспективи, адже відкритий Кубок Чернігівської області з пішохідного туризму тільки розпочався. Команди готуються до нових стартів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень