A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Відсьогодні посилено карантинні заходи на території Бахмацької громади

Дата: 19.03.2021 12:08
Кількість переглядів: 31

     Відповідне рішення ухвалено на засіданні постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Бахмацької міської ради в зв’язку зі зростанням захворюваності серед населення на грип і ГРВІ та суттєвим збільшенням кількості випадків коронавірусної хвороби порівняно з попереднім тижнем. Члени комісії керувалися відповідною постановою КМУ, рішенням обласної комісії № 9 від 16 березня 2021 року, спільними рекомендаційними рішеннями МОН і МОЗ України і, звісно, статистичними даними захворюваності, а саме: серед педагогів і учнів, про що поінформувала начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Лариса Журба.

     Тож, починаючи з 18 березня, дистанційно навчатимуться учні всіх класів Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 та 5. Водночас здобувачі освіти Бахмацьких гімназії та ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 перейдуть на онлайн-навчання з 22 березня. Те саме стосується і роботи Будинку дитячої та юнацької творчості.

     До речі, до цього часу окремі класи перебували на самоізоляції, у деяких навчальних закладах масово захворіли педагогічні працівники.

     Додамо, що станом на 18 березня підтверджено інфікування на Covid-19 у 112 осіб. Прикро, але зберігається тенденція щодо збільшення захворюваності як серед вчителів, так і серед дітей.

     У ході засідання комісії Бахмацький міський голова Павло Шимко акцентував на необхідності посилення карантинних заходів, незважаючи на те, що ми знаходимося у “помаранчевій зоні”. Також він висловив сподівання, що саме дистанційне навчання сприятиме обмеженню соціальних контактів та зниженню ризиків розповсюдження вірусів.

     Насамкінець звертаємося до жителів громади з розумінням поставитися до таких заходів. Вони дійсно вимушені і покликані зберегти здоров’я, а, можливо, інколи й життя.

Витяг з протоколу № 2 засідання постійно діючої комісії виконавчого комітету Бахмацької міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень