A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Пам’ятний день – День Гідності та Свободи

Дата: 20.11.2017 12:20
Кількість переглядів: 34

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Це день, коли вшановують громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, котрі виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій  Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

17 листопада в Красненському НВК спільними зусиллями класного керівника 6 класу Юлією Хоменко та педагога-організатора
Наталею Тригубенко був проведений позакласний виховний захід для учнів 5-11 класів під назвою «Пам’ятний день – День Гідності та Свободи».

В актовій залі школи проведено урок-реквієм  пам’яті  подій Революції Гідності та Свободи, на який були запрошені учні  школи. «Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього», – таке гасло нашого свята. Ми намагалися донести до наших вихованців важливість цієї події для всього українського народу, наголосити на її значимості та вагомості.

Ми бажаємо нашим юним патріотам не втрачати людської гідності та вірити у щасливе майбутнє нашого народу. Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень