A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Шкільна футзальна ліга України в районі

Дата: 29.01.2018 12:20
Кількість переглядів: 38

На виконання наказу відділу освіти Бахмацької райдержадміністрації від 03.01.2018 № 01, керуючись Положенням Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України» сезону 2017-2018 рр., затвердженого Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України з метою підвищення масовості дитячо–юнацького футзалу в країні,

організації фізкультурно–оздоровчої та виховної роботи в закладах загальної середньої освіти, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футзалом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футзалу 26 січня 2018 року на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 відбувся районний етап  Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України», що проводився у віковій групі U-11 (учні 5- х класів). Учасниками змагань стали 4 команди з 4-х закладів освіти (Бахмацька ЗОШ №1, Бахмацька ЗОШ №5, Бахмацька гімназія, Григорівська ЗОШ). Суддя - тренер ДЮСШ Науменко Юрій Васильович.   

За підсумками змагань ІІІ місце посіла команда Бахмацької гімназії (тренери – Мартиненко Г.П., Гурінець Р.В.),  ІІ місце - команда  Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 (тренер – Татаренко І.В.), І місце вибороли спортсмени Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 (тренери – Рябенко С.М., Соломський Ю.А.). Нагородження переможців та призерів змагань провели завідуючий районного методичного кабінету відділу освіти Станіслав Воробей та завідувачка сектору сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Діденко.

Результати матчів у таблиці.

Команди ЗОШ №1 та Гімназії перед початком матчу

Фрагмент гри

Бахмацька ЗОШ №1

Бахмацька ЗОШ №5

Бахмацька гімназія

 Учасники змагань

Нагороди


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень