A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Фестиваль  вертепів у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4

Дата: 28.12.2017 12:49
Кількість переглядів: 40

Напередодні канікул та новорічних свят у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся фестиваль  вертепів «Нова радість стала…». Кожен клас намагався якнайкраще відтворити колорит цього театрального дійства через прославлення новонародженого Ісуса.

Діти, батьки, вчителі з цікавістю спостерігали за подіями, що відбувалися на сцені. А там були і цар Ірод, і воїни  віфлеємські, і Смерть, що відрубає Іродові голову за страшний злочин дітовбивства, і чорти, що тягнуть царя в пекло. Ці міфологічні сцени чергувалися зі сценами зображення реалій життя того часу: баба з онуками готуються до святкової вечері, зустрічають колядників з козою, з яскравою зіркою.

Під час свята звучали пісні: «Старий рік минає», «Нова радість стала…», «Щедрик», «Дзень-дзелень», «Ой літала сива зозуленька», «Моя коляда», «Україна колядує» (у виконанні ансамблю вчителів «Перлина Полісся»).

Фестиваль перетворився на повчальне і веселе динамічне видовище. Вся зала наповнилася звуками дитячих голосів, що прославляли Бога, а серця присутніх – торжеством Добра й Любові.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень