A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів розпочато!

Дата: 11.11.2019 12:59
Кількість переглядів: 30

10 листопада в актовій залі Бахмацької гімназії відбулося урочисте  відкриття ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів 2019-2020 н.р. Районні інтелектуальні змагання традиційно розпочалися олімпіадою з української мови та літератури,  на яку зібралися 74 юні філологи з 7-11 класів.

Учні 11 класу Бахмацької гімназії Теницький Владислав і Замерлов Михайло привітали учасників та їх наставників поетичними рядками, пронизаними духом єдності, патріотизму, любові до рідної мови. Прощенко Анастасія (11 клас) Беззуб Валерія (9 клас), Кузнєцова Діана (11 клас) подарували ліричні пісні про Україну. Голова журі районної олімпіади з української мови та літератури, методист районного методичного кабінету  Корецька С.В. зазначила, що перша олімпіада завжди збирає справжніх знавців рідного слова й побажала всім особистих перемог, які зазвичай є результатом наполегливої багаторічної праці вчителя й учня.

Олімпіади давно вже стали найпрестижнішими та наймасовішими в Україні й регіоні інтелектуальними учнівськими змаганнями, у різних етапах  яких щороку беруть участь тисячі учнів. Цьогоріч учасниками І етапу олімпіад із 17 навчальних предметів стали 3975 здобувачів освіти 26 закладів загальної середньої освіти району та Батуринської ОТГ. Заявки на участь у ІІ етапі, який триватиме з 10 листопада до 08 грудня, подали 703 учні. Тож бажаємо всім успіхів та нових  досягнень на інтелектуальному олімпі!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень