A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Закінчили роботу пришкільні табори відпочинку

Дата: 15.06.2018 13:06
Кількість переглядів: 32

Літо – найкраща пора! Це час розваг і безтурботних забавок, веселощів і нових яскравих вражень. Для когось ця пора лише розпочинається, а для пришкільного табору «Дружба» вона, на жаль, добігла до свого завершення. Як би не було сумно, але настав час прощання, хоч і не надовго.

Останній день у таборі був наповнений новими яскравими враженнями, приємними емоціями, цікавими іграми та розвагами і приправлений тоненькою ноткою світлого суму, адже розлука – це завжди прикрість, як би швидко вона не минула. Цього дня у пришкільному таборі вихователі особливо постаралися, аби зробити його незабутнім для дітей. Проводилися цікаві спортивні змагання, танцювальні конкурси, спільні хороводи та виконання всіма улюблених пісень. Наостанок всі діти весело танцювали на запальній дискотеці. Веселість наповнювала кожного, хоча маленькі оченята і були трошки сумні.

Пришкільний таборе, ми вдячні тобі за море позитивних емоцій і вражень, за дружбу і гарно проведений час. Ми не кажемо тобі «Прощавай!», ми гукаємо тобі – «До нових зустрічей!»

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень