A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

НОВОРІЧНЕ СВЯТО ЗА КИТАЙСЬКИМ КАЛЕНДАРЕМ

Дата: 22.02.2018 14:32
Кількість переглядів: 29

16 лютого, коли за китайським календарем настає Новий Рік, у Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5 учні 4-А класу разом зі своїм учителем Тетяною Приходько провели показову виховну годину «Святкування Нового року у різних країнах світу».

Зустріч  Нового року - одна із старійших і  самих веселих традицій в усьому світі.  Але при цьому  немає ні одного свята, яке б не відзначалося в такі різні дати і так по-різному.  Діти з цікавістю дізналися про захоплюючі , незвичні традиції святкування цього свята у Англії, Індії, Німеччині, Кубі, Італії, Швеції, Китаї. Готуючись до виховної години учні вивчили пісні англійською, італійською, шведською мовами, представили індійський танок, веселий шведський, та ліричний  італійський вальс. Запальну кубинську мелодію виконав інструментальний ансамбль на гітарах, маракасах, латиноамериканському барабані, бубнах.

Батьки та гості свята зустрілися з героями англійської казки «Аліса в країні чудес», кубинської казки «Дві хитрі ворони», веселими героями зі Швеції Пеппідовгапанчоха та Карлсоном. Цікаві презентації з національними мелодіями допомогли подорожувати кожною країною. Незабутнє враження отримали всі присутні при зустрічі з  китайським драконом, який виконав святковий танок. Наприкинці свята всіх привітав символ 2018 року Жовтий Земляний  собака з побажаннями  щастя, здоров'я та вдачі.  Красиві декорації, цікаві, різноманітні костюми сприяли кращому емоційному сприйманню цієї незвичної, чарівної подорожі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень