A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

День туризму в закладах освіти

Дата: 27.09.2021 14:45
Кількість переглядів: 31

Всесвітній день туризму — свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою популяризації туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн.

Заклади загальної середньої освіти традиційно долучилися до проведення заходів із пропаганди туризму та здорового способу життя, організувавши проведення годин спілкування «Мандруємо Україною: краєзнавчі орієнтири», «Ми – юні туристи», «Навколо світу за 40 хвилин», інформхвилинок «Турист – це стиль життя!», «Запрошуємо у подорож!»,  квестів «Туристичними стежками»,  вікторин «Туризм у запитаннях і відповідях», «Мій ріднимй край!», туристичні візитки гуртків «Долучаймося до туристичної родини», «Пізнаємо світ разом», змагання з пішохідного туризму  «Туристичні старти», «Туристи – вперед!» тощо.

24 вересня, у переддень Всесвітнього дня туризму, у Бахмацькому ЗЗСО N5 творчою групою вчителів, очолюваною керівником туристичного клубу «Промінь» Левченко Тетяною, було проведено туристичні змагання під гаслом «Туристична родино, уперед!», у яких узяли участь команди учнів 5-11-х класів. Змагалися в таких видах: "Особиста смуга перешкод", "Орієнтування в лабіринті", "Туристична вікторина", "Спецзавдання". На жаль, через погодні умови "Фігурне водіння велосипеда" провести не вдалося. Учасники отримали заряд енергії й позитиву. Сьогодні відбулося підбиття підсумків та  нагородження переможців.

Проведені заходи засвідчили, що залучення до туристсько-краєзнавчої роботи є одним із найефективніших засобів формування здорового способу життя, розширення світогляду дітей та юнацтва й виховання моральних якостей молодого покоління


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень