A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Олімпійській день у закладі відпочинку «Літній»

Дата: 13.06.2019 15:07
Кількість переглядів: 23

З нагоди 125-ї річниці заснування Міжнародного олімпійського комітету вихованці закладу відпочинку «Літній» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 долучилися до проведення Всеукраїнського Олімпійського дня.

Головною метою даного заходу є розвиток олімпійського руху в Україні, поширення даних ідей серед учнів, залучення школярів до регулярних занять фізичною культурою та спортом, а також пропаганда здорового способу життя. Після представлення своїх загонів юні спортсмени взяли участь у колективній розминці разом з призерками обласних змагань з волейболу. Згодом учасники випробували свої сили у таких видах змагань: «Веселі естафети», «Спритна скакалочка», «Могутні котигорошки», «Веселі стрибунці», «Швидкісні забіги».  Наприкінці заходу діти отримали відповідні нагороди, було підведено підсумок конкурсу малюнків на олімпійську тематику.  Протягом усього Олімпійського дня  панувала весела та дружня атмосфера, а самі учасники отримали масу  позитивних емоцій та драйву. 

Естафету активного відпочинку вихованців пришкільного табору «Літній» продовжила гра-квест «У світі казок». Діти, розгадуючи  загадки та виконуючи завдання від казкових героїв, проявили свою ерудованість та обізнаність з даної тематики, а також отримали величезний заряд яскравих емоцій та позитиву.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень