A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Патріотична акція "Мій Крим" у Бахмацькій ЗОШ I-III ст. № 5

Дата: 15.12.2017 15:08
Кількість переглядів: 32

 З метою привернення уваги до проблем захисту прав мігрантів, підтримки патріотів в Автономній Республіці Крим, патріотичного виховання дітей і молоді у Бахмацькій ЗОШ I-III ст. № 5 було проведено низку заходів.

Одним із видовищних, яскравих заходів була виставка малюнків, організована вчителем мистецтва Світланою Залозною,  під загальною назвою «Подих Криму». Учні школи мали можливість помилуватися мальовничими куточками Криму, краса яких була передана пензлем юних талановитих художників-аматорів школи. 

Також школярі Бахмацької ЗОШ I-III ст. № 5 активно підтримали ідею проведення флешмобу  з написання творів-есе для шкільних газет. Свої думки у творах  діти виражали по-різному, часто оригінально.

Наприклад, Федоренко Марія, учениця 9-А класу, звертається до Криму від імені України-матері:  «Пам’ятай , мій рідний Криме, що я люблю тебе без тями, і хай ти вже обтягнутий дротами, гориш вогнем, але чужим ти ніколи для мене не станеш. Ти навічно в моєму серці». А ось рядки із твору учня 11-А класу Євтушенка Кирила: «Боляче, що зараз Крим асоціюється не з теплим морем та чарівними краєвидами, а з байдужістю, пасивністю і безсиллям. Сподіваюся й щиро вірю, що схаменуться люди і Крим знову стане українським.». А Зуй Вікторія, теж учениця 11-А класу, висловила впевненість, що… «настане той час, коли в Криму замайорить синьо-жовтий стяг, коли нас знову об’єднає чисте, вільне небо, але як скоро? Це залежить тільки від нас».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень