A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

День рідної мови в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст.№2

Дата: 21.02.2018 14:09
Кількість переглядів: 43

Кожен українець повинен володіти рідним словом, шанувати традиції та культуру свого народу, виховувати почуття національної гордості та патріотизму.

З цією метою в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст.№2 проведені заходи на відзначення Міжнародного дня рідної мови.  Учитель  української мови та літератури Іванько Л.В.  запросила учнів 5-8 класів до поетичної вітальні «За світ краси, за мову солов’їну». З вуст дітей звучали поезії українських письменників та власні вірші.

 «Українська мова від А до Я» ? під такою назвою учителем Туз Г.І.   проведена тематична вікторина, учасниками якої були учні 9 ? 11 класів.

Учитель Шуба В.П. підготувала та провела свято «Без мови рідної, юначе, й народу нашого нема». Учні переглянули документальний фільм, який ілюструє складний та тернистий шлях української мови до її визнання та становлення. Школярі отримали чудову нагоду перевірити свої знання з української мови та почути «цікавинки»  з правопису рідної мови.      

Підготовлені вчителем Устименко К.Г. лектори, завітали на виховні години і провели тематичні бесіди «Мова калинова»,  «Як парость виноградної лози, плекайте мову…»

Отже,  День рідної мови пройшов як справжнє свято, що сприяло духовному збагаченню, поєднанню культур та зміцненню принципів толерантності в нашій шкільній родині.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень