A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочато!

Дата: 09.11.2020 15:13
Кількість переглядів: 33

       08 листопада 2020 року розпочався  ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад 2020-2021 навчального року, який триватиме до  06 грудня й об’єднає  учасників із 18-ти навчальних предметів (українська мова та література, математика, історія, інформатика, інформаційні технології, іноземні мови, правознавство, географія, економіка, біологія, екологія, хімія, фізика, астрономія, трудове навчання, російська мова).

Учнівські олімпіади в Україні є одним із основних і найбільш масових видів інтелектуальних змагань, які проводяться з метою пошуку, підтримки та розвитку обдарованої молоді, формування креативної компетентності, підвищення інтересу до поглибленого вивчення навчальних дисциплін, активізації всіх форм позаурочної роботи з учнями. Так, до І (шкільного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад долучилося близько 2000 учасників із 24 освітніх закладів району.

Для проведення районного етапу олімпіад було визначено 3 базові заклади освіти: Бахмацькі ЗОШ І-ІІІ ст. №1 і №5 та гімназія.

Традиційно ІІ етап  змагань юних інтелектуалів розпочався олімпіадою з української мови та літератури, яка відбулася на базі Бахмацької гімназії. Її учасниками  стали 28 учнів-переможців шкільного етапу  із 12 закладів загальної середньої освіти  району. Захід проведено з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2.

Попереду в здобувачів освіти ще 17 олімпіад, де вони матимуть змогу  на практиці  продемонструвати свою ерудицію та виявити творчий потенціал.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень