A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

У Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів закладів освіти району

Дата: 25.10.2019 15:15
Кількість переглядів: 24

25 жовтня  на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 відбувся семінар-практикум шкільних бібліотекарів закладів загальної середньої освіти району «Шкільна бібліотека: час нових можливостей».
Щорічно, протягом жовтня, у закладах освіти району проводиться Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек. Цьогорічний місячних шкільних бібліотек відбувався під гаслом «Бібліотека нової української школи – простір для освітніх можливостей кожного учня».

Досвідом роботи з питання організації та проведення місячника поділилася з колегами Ольга Лєбєдєва-Шавлюк, шкільний бібліотекар закладу. Також вона представила власний досвід роботи, розкрила секрети професійного зростання. Бібліотекарі Ганна Халимон (Халимонівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Ольга Гаврись (Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. № 1), Любов Просяник (Курінський НВК), Світлана Семеренко (Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. № 5) активно долучилися до обговорення теоретичних та практичних питань, ознайомили присутніх із впровадженням в практику роботи сучасних інформаційних технологій та інновацій.
Активно, з ентузіазмом та зацікавленням, брали участь працівники бібліотек у квесті «Бібліомарафон», який покликаний розвивати нестандартне мислення, вміння швидко приймати рішення, формувати здатність працювати у команді, виховувати почуття взаємодопомоги і взаємоповаги, поважне ставлення до думок інших. Виконуючи завдання, розв’язуючи сканворди та ребуси, розкодували  вислів відомого японського письменника,  сценариста, журналіста, літературного критика і поета Рюноске Акутагави «Література – це мистецтво самовираження за допомогою слова».

Учасники семінару поповнили свою «методичну валізу» новими ідеями та цікавими інноваційними формами роботи. Переконалися, що без постійного саморозвитку та самовдосконалення неможливе реформування шкільної бібліотеки в сучасний інформаційний центр, який відіграє важливу роль у впровадженні інноваційних процесів в освіті.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень