A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Долучаймося до Всесвітнього дня вишиванки!

Дата: 18.05.2022 15:23
Кількість переглядів: 35

19 травня – Всесвітній день вишиванки - міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Започатковане у 2006 році студентами Чернівецького національного університету, воно досить швидко  стало  надзвичайно популярним і загальнонаціональним.

Ідеєю свята є збереження українських цінностей та їх популяризація серед молоді та населення загалом. Свято не передбачає обов'язкових заходів, окрім одягання вишиванки. У мирний час в різних містах люди влаштовували флешмоби, фотоконкурси, урочисту ходу та концерти. Зараз, у воєнний час, не рекомендовано влаштовувати масові заходи, але кожен українець може вдома вдягти вишиванку, щоб відчути свою причетність до великої  української родини, до традицій національної культури, до духовних скарбів нашого народу.

Відділ освіти, сім         `ї, молодіжної політики та спорту виконкому Бахмацької міської ради пропонує педагогічним та дитячим колективам закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти громади долучитися до флеш-мобу з нагоди Дня вишиванки в Україні  й розмістити 19 травня в соціальних мережах власні фото у вишиванках з  #вишиванкадуховнаброняукраїнців , адже  «вишиванка єднає українців та друзів України по всьому світу»!

ОФІЦІЙНЕ ПРОМО 2022

Всесвітній день вишиванки - 19 травня

Вишиванка - генетичний код українців.

Символ віри, надії, любові.

Символ сміливості, боротьби та перемог.

Вишиванка єднає українців та друзів України по всьому світу.

Вишиванка - духовна броня українців.

Захистимо своє!

Постери та промовідео українською і англійською у гарній якості можна скачати тут: https://drive.google.com/.../14CG3SaQYMGkmYmWx61tdZClMw4D...

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень