A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

День  української писемності в Бахмацькій гімназії

Дата: 10.11.2017 10:24
Кількість переглядів: 25

 9 листопада  в Бахмацькій гімназії відбулась низка заходів, приурочених до Дня української писемності та мови. Це свято спрямоване на підтримку рідної мови, привернення уваги світового українства до проблем української мови, її вивчення та розвитку, пропаганди і популяризації, воно гуртує усіх нас на шляху відродження духовності, зміцнення державності, формування громадянського світогляду, адже кожен народ відбувся лише тоді, коли усвідомив себе в рідному слові.                                                            

У рамках тижня словесності була проведена тематична лінійка «Наше диво калинове - українська рідна мова». Вона стала своєрідним стартом XVIII Міжнародного конкурсу знавців рідної мови імені Петра Яцика. Також у цей день старшокласники долучилися до написання радіодиктанту національної єдності. Його девіз: «Нас багато. Ми різні. Але нас об`єднує мета»

Заключним акордом урочистостей  став усний журнал до 105-річниці з дня народження Андрія Малишка. Ведучі-одинадцятикласники майстерно читали вірші талановитого поета, звучали пісні на слова митця у виконанні Беззуб Валерії, Гуринець Анни та Семеренко Дарини. 

                                                                                                                


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень