A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Стартують XX Всеукраїнський радіодиктант і ХХІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

Дата: 04.11.2020 15:26
Кількість переглядів: 32

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 28.10.2020 № 1/9-600 та з метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови, виховання високої мовної культури у День української писемності та мови, 09 листопада 2020 року з 09:00 до 10:00 години Українським радіо проводитиметься XX Всеукраїнський радіодиктант національної єдності.

Радіодиктант транслюватиметься на всіх платформах суспільного мовника (телеканал «UA:Перший», Українське радіо, соціальні мережі).

Також   9  листопада,  в День української писемності і мови, традиційно розпочинається  Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика. Організатори конкурсу – Ліга українських меценатів та Міністерство освіти і науки України – прийняли рішення : 21-й конкурс офіційно відкрити о 14 годині в столичному військовому ліцеї імені Івана Богуна. У відкритті  конкурсу  візьмуть участь представники Міносвіти, Ліги українських меценатів, керівництво ВУТ «Просвіта» та представники патріотичної громадськості столиці.

Просимо сприяти участі в зазначених заходах здобувачів освіти та працівників закладів освіти, дотримуючись законодавства України в частині запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом.

 

Шануймо українську мову й культуру нашого народу!

 

Детальна інформація про Всеукраїнський радіодиктант національної єдності за покликанням:

https://pon.org.ua/novyny/8286-radodiktant-naconalnoyi-yednost-ofcyn-pravila-uchast.html

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень