A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

День туризму в Бахмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. №5

Дата: 29.09.2017 14:38
Кількість переглядів: 28

27 вересня планета відзначає Всесвітній день туризму. Це свято мандрівників, людей, закоханих у природу, її дослідників і споглядачів. Саме цього дня в Бахмацькій ЗОШ ІІІІ ст. №5 відбулася Першість школи зі спортивного туризму. На «Смузі перешкод» учні змагалися в трьох вікових групах: серед 5-7 класів І місце посіла команда 10-А класу «Живчики», ІІ і ІІІ  – команди «Імпульс» і «Максимум» 10-Б класу. У середній віковій групі переможцем стала команда 9-Б класу «Весела бджілка», ІІ місце у «Фортуни» 9-А класу,  ІІІ – в «Скорпіонів» 8-Б класу. Серед наймолодших учнів І місце в  «Енергії» (6-Б), ІІ – у «Фортуни» (6-А), ІІІ – у «Грифонів» (6-В).

У велоконкурсі серед дівчат місця розподілилися таким чином: І місце – Бережна Б., ІІ – Станько К., ІІІ – Маірко Ю. У молодшій віковій групі серед хлопців І місце посів Пилипенко А.. а ІІ – Могильний Я. У середній віковій групі переможцем став Погорілий Є., ІІ місце у Тканька Є., ІІІ – у Іващенка В. У старшій віковій групі І місце в Галата Д., ІІ – у Бібіка Д., ІІІ – у Лисуна Олександра.

Шкільний день туризму став справжнім святом енергії, спорту, завзяття як для учасників змагань, так і для уболівальників, які азартно підтримували команди.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень