A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

«GoCamp – 2018»: Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№5 серед переможців

Дата: 21.05.2018 15:43
Кількість переглядів: 39

Літо зовсім скоро і підготовка до «GoCamp-2018» у розпалі. «GoCamp» - це новий формат шкільних денних таборів з інтенсивним використанням англійської мови. Гаслом є слова великого Пікассо: «Все, що можна уявити, реальнее». Тож використання іноземної мови в мовному таборі є не метою, а інструментом навчання роботи в команді, спілкування в багатокультурному середовищі, критичного мислення, толерантного ставлення один до одного.

За сприяння Громадської організації Глобал Офіс та Посольства США в Україні  в травні місяці «Конференц-Холл Ірпінь» міста Ірпінь Київської області приймав учасників всеукраїнського  тренінгу, переможців конкурсу «GoCamp – 2018», щодо підготовки до проведення літніх мовних таборів із англійської мови. Серед переможців і Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№5, учні та вчителі англійської мови якої успішно пройшли конкурсний відбір. Долучившись до творчої спільноти «GoCamp-2018» вчитель англійської мови Бахмацької ЗОШ I-III cт. №5 Наталія Смирнова підкріплювала набуті теоретичні знання на триденному тренінгу за програмою «GoCamp». Високопрофесійні тренери разом з учителями з усієї України отримували і ділились практичними навичками роботи в мовному таборі, шукали шляхи і методи того, як зробити перебування дітей в ньому корисним і справді незабутнім. Тепер колектив учителів школи №5 готується втілити свої амбітні плани в життя.

Також передбачається, що на травневій нараді керівників літніх мовних таборів, які працюватимуть в червні місяці на базі шести закладів освіти району, Наталія Смирнова презентуватиме всеукраїнський досвід «GoCamp-2018».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень