A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст. №5: 100 днів у школі 1-в клас

Дата: 01.12.2017 15:55
Кількість переглядів: 30

Зовсім недавно прозвучав Перший дзвінок для першокласників, але вже пройшли місяці напруженої та насиченої праці. Закінчився період адаптації маленьких школярів, триває період становлення дитячого колективу. Настав час показати рівень сформованості навичок, умінь, бажання вчитися. Для учнів 1 – В  класу та їх батьків класоводом Наталією Марченко  було проведено перше шкільне свято  «100 днів у школі».

Свято пройшло весело і цікаво. Першокласники продемонстрували те, чого досягли за 100 днів навчання. Учні виконували захоплюючі завдання з різних предметів. Основна мета таких завдань – розвиток уяви, мислення, мовлення, уваги, кмітливості, старанності у першокласників. Все це супроводжувалося веселими піснями, танцями. Дуже здивувало всіх присутніх, коли маленькі першокласники співали пісню про пальчикову  сім’ю на англійські мові.

Батьки взяли також активну участь у проведенні свята. Вони грали ролі  кота Базиліо, Лисицю, Букваря, Математику,  Кляксу, Один бал, Шапокляка.

Також батьки підготували дітям солодкий презент – іменний торт на честь народження нової шкільної сім’ї. Першокласники загадали бажання і всі разом задмухали свічечки.

– Діти, ростіть здорові і розумні! Набирайтеся сили і долайте нелегкі вершини науки, – звучало з вуст першої вчительки Наталії Марченко.

З першим 100 – денним  ювілеєм навчання у школі вітали директор школи  Ірина Оніщенко, міський голова Павло Шимко, депутат міської ради, учитель школи – Валентина Байло.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень