A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Семінар-практикум вчителів англійської мови

Дата: 12.11.2019 15:56
Кількість переглядів: 23

12 листопада на базі Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст.№1 відбувся районний семінар-практикум вчителів англійської мови по проблемі «Оновлення змісту освіти з англійської мови на основі використання нових педагогічних технологій та інновацій». Участь у ньому взяли 14 вчителів 12 освітніх закладів району, які навчають учнів 1-2 класів Нової української школи.

Зі зміною в типових освітніх програмах 1-2, 3-4 класах Нової української школи (наказ МОН від 08.10.19  №127) ознайомила присутніх Людмила Іванько, методист райметодкабінету. Також вона зупинилася на особливостях організації ІІ (районного) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови у 2019/2020 навчальному році..

Педагоги розглянули як теоретичні питання, так і підтвердили з досвіду роботи їх практичне застосування. Так, Олена В’язовець (Григорівська ЗОШ І-ІІІ ст.) висвітлила питання використання нестандартних форм роботи  з учнями з метою виховання інтересу до англійської мови, продемонструвала нестандартні прийоми роботи з дидактичною наочністю. Про впровадження тестових технологій під час формування мовленнєвих навичок та використання мови розказала Світлана Табачок (Курінська ЗОШ І-ІІ ст.) та продемонструвала  різноманітні види тестів.                                                                               

Вікторія Соболева, керівник шкільного методичного об’єднання вчителів іноземних мов (Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№1), презентувала фотозвіт  позакласних заходів з предмету «Веселі пригоди страшних монстрів» до свята Хеллоуін, «Пасхальний квест», французько-українське свято «Ігри патріотів». Відмітила активну участь учнівської спільноти закладу у Всеукраїнських учнівських конкурсах «Пазл», «Олімпус», «Грінвич», «На урок».

Алла Міщенко  (Бахмацька ЗОШ І-ІІІ ст.№1), учасниця Всеукраїнського конкурсу «Пізнаємо Україну», презентувала авторські друковані матеріали розробку уроку «Моє рідне місто Бахмач» у фаховому науково-методичному журналі «Англійська мова та література» №28-30 (614-616) жовтень 2019 рік.                     

На  показовий урок англійської мови «Моя кімната» запросили до себе учні підгрупи 2-б класу Нової української школи з вчителем  Наталією Євстаф’євою. Робота на інтерактивній дошці, відео, змістовний  дидактичний матеріал, робота в групах та інші елементи нових педагогічних технологій та інновацій підтвердили фахову майстерність учителя.

                                                              

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень