A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Хід підготовки закладів освіти до Дня знань

Дата: 10.08.2017 15:58
Кількість переглядів: 30

9 серпня голова райдержадміністрації Тетяна Неділько здійснила робочу поїздку до Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Спільно з начальником освіти Ларисою Жуброю та директором школи Сергієм Протащуком було оглянуто приміщення школи, де проведено ремонтні роботи в класних кімнатах та коридорах.

Заклад було збудовано 2002 року і нині виникла потреба у ремонті фасаду, на що було виділено кошти освітньої субвенції й районного бюджету в сумі 120300 грн та 35000 грн надасть керівник СТОВ "Прогрес". Роботи з відновлення фасаду заплановано виконати до Дня знань.

Цього ж дня голова райдержадміністрації відвідала Стрільницьку ЗОШ І-ІІІ ст., де навчається 69 учнів. У навчальному закладі тривають роботи з реконструкції приміщення, а саме - з облаштування санблоку. Тетяна Неділько наголосила на своєчасному використанню коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально – економічного розвитку окремих територій. Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів від 12 липня 2017 року № 463-р було виділено кошти з державного бюджету - 207 000 грн та з місцевого бюджету - 6 210 грн. Очільниця району ознайомилася і з ходом підготовки школи до нового навчального року. Також у ході зустрічі з Стрільницьким сільським головою та  директором школи обговорювалося питання стосовно можливого перенесення в приміщення школи дошкільного навчального закладу. Голова райдержадміністрації висловила сподівання, що до початку навчального року у закладах освіти будуть завершені всі роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень