A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Наші туристи на Відкритому Кубку Варвинської ОТГ з пішохідного туризму

Дата: 19.12.2019 16:04
Кількість переглядів: 27

13-15 грудня  на базі КЗЗСО І - ІІІ ст. «Варвинський ліцей №1» відбувся  3-й етап обласних туристичних змагань "Адреналін – 2019-2020" - Відкритий Кубок Варвинської ОТГ з пішохідного туризму. Ці щорічні змагання проводяться з метою розвитку спортивного (пішохідного) туризму в Чернігівській та сусідніх областях як масового виду спорту та ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури в розвитку особистості.

Участь у Кубку узяли  8 команд області. Бахмацький район представляла команда «Піраньї», яка складається із членів туристичного клубу «Промінь» Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5 (кер. Левченко Тетяна Петрівна).  Особисту дистанцію «Піраньї» пробігли без штрафів і вибороли 4 місце. Найкращий результат у Ковтун Євгенії (4-та серед дівчат середньої групи). Серед жіночих зв’язок Ковтун Женя й Гаранько Каріна посіли ІІ місце, а Мачача Станіслав і Строгий Павло серед чоловічих зв’язок були 3-ми. У загальному заліку зв’язок «Піраньї» були 4-ми. Загальне  командне місце теж 4.

Черговий етап «Адреналіну» став ще одним тренуванням і випробуванням для юних туристів, які прагнули продемонструвати всі свої спортивні вміння. Команда продовжить активну  підготовку, щоб показати вищий  рівень на наступних змаганнях, які відбудуться в січні 2020 року в Бахмачі.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень