A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, сім'ї, молодіжної політики та спорту Бахмацької міської ради

Обмін практичним досвідом роботи дошкільників

Дата: 05.12.2017 16:04
Кількість переглядів: 29

5 грудня 2017 року на базі  Бахмацького закладу дошкільної освіти  (ясла-садок) №4 «Теремок» відбувся районний семінар-практикум для керівників закладів дошкільної освіти та вихователів середніх груп з теми «Забезпечення максимального використання виховного потенціалу педагогів і родини у формуванні всебічно-розвиненої особистості дитини».

Під час практичної частини всі присутні переглянули родинне свято «Хай міцніє дерево родинне!», яке підготували і провели вихователі середньої групи «Дзвіночок» Наталія Петрань і Оксана Пирогова та виставку творчих робіт родин вихованців «Пишаймося талантами родини», що розширила  уявлення про сім’ю, родину, родинні стосунки. На цьому святі брали участь не лише мами, татусі, а й бабусі й дідусі.  Свято проходило у декілька етапів і участь у ньому брало 5 сімей, а саме: родини Мироненків, Кантурів, Харченків, Піхоти, Леусів. Вони мали можливість розповісти про родинні дерева, родинні реліквії, сімейні традиції, показати свої таланти.

Тепла, невимушена атмосфера свята сприяла щирому спілкуванню між дітьми та батьками, між родинами. Такі родинні  заходи  сприяють згуртуванню батьківського колективу, забезпечують партнерську взаємодію  педагогів та батьків у вихованні дошкільнят.

Теоретична частина семінару складалася із консультації «Прозорість та інформаційна відкритість закладу дошкільної освіти перед батьківським колективом в умовах сьогодення», підготовлена методистом райметодкабінету Людмилою Божок та доповіді вихователя Бахмацького закладу дошкільної освіти «Пролісок» Юлії Шутенко на тему «Взаємозв'язок  закладу дошкільної освіти і сім'ї».

По завершенню семінару відбулося обговорення переглянутих заходів, вироблення рекомендацій для практичного упровадження даного педагогічного досвіду в практику роботи вихователів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень